Films Agenda Specials Informatie Locaties Nieuws
NL
EN

Rialto heeft twee vestigingen: Rialto De Pijp en Rialto VU. Let goed op voor welke locatie je tickets koopt! Meer info

Dagelijkse kinderfilms in de meivakantie

Van 30 april t/m 8 mei

Het is weer bijna meivakantie! Van 30 april t/m 8 mei kunnen de kleinste filmgangers dagelijks in Rialto terecht voor twee leuke kinderfilms.

Vogelhuis verhaaltjes

In Vogelhuis verhaaltjes komen de illustraties in een heel mooi prentenboek tot leven. In deze superleuke animatiefilm vertelt een klein wit vogeltje negen verhaaltjes: over de pinguïn die het koud heeft, over de misschien te grote bibs van een nijlpaard, over het kleine meisje Duimelijntje, over de vogel die een ster inslikt en nog veel meer. Een film vol vliegende en tsjilpende vogels en andere dieren, die allemaal bijzondere avonturen beleven.

Paashaas Academie

In Paashaas Academie wordt de jonge haas Max als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen?

Extra leuk: op woensdag 4 mei organiseren we van 11:00 tot 12:30 een gezellige knutsel-, LEGO- en spelletjesmiddag in Rialto De Pijp. Lekker knutselen nadat je hebt gekeken naar Vogelhuis verhaaltjes, of voordat je Paashaas Academie hebt gezien. Kom je ook?