Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Cinekid presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Speciale vertoning van de kinderfilm Dikkie Dik, in samenwerking met Cinekid

Zin in een bijzondere en heel leuke voorstelling van de nieuwe kinderfilm Dikkie Dik en de verdwenen knuffel? Kom dan op zondag 30 juni naar Rialto De Pijp! En vergeet je knuffel niet mee te nemen.

De prentenboeken van Dikkie Dik werden gemaakt om voorgelezen te worden in het populaire kinderprogramma Sesamstraat. Sindsdien vormen de avonturen van de grote, rode kater een terugkerend en geliefd onderdeel van het programma. Nu is Dikkie Dik voor het eerst op het grote doek te zien met de spannende kinderfilm Dikkie Dik en de verdwenen knuffel.

Op zondag 30 juni begint om 12.00 een heel bijzondere voorstelling van Dikkie Dik en de verdwenen knuffel. Bijzonder omdat er vóór de film al van alles in de zaal te doen is. Daarbij is het heel belangrijk dat jezelf je lievelingsknuffel meeneemt, want die heb je nodig. En je hebt ook nog allerlei andere attributen nodig, maar die krijg je allemaal van ons!

Ingewikkeld? Nee hoor, want Rialto-medewerker Suzanne Bessem gaat je alles haarfijn uitleggen. Eén ding is zeker: het wordt hartstikke leuk! Vanaf 11.30 kun je al in Rialto terecht, waar natuurlijk de knutseltafel voor je klaarstaat. Na de film kun je daar ook nog terecht.