Films Agenda Specials Expat Informatie Locaties
NL
EN

Met je Stadspas naar Rialto voor 1 euro

Voor Stadspassen met een Groene Stip

Leuk nieuws voor mensen met een Stadspas met Groene Stip: tegen inlevering van je coupon kun je bij Rialto VU voor slechts € 1,- in maart en april 2024 naar de film! 

Hoe werkt deze actie?

Een kaartje voor de film koop je eenvoudig bij de kassa van Rialto VU. Daarnaast ontvang je aan de kassa een consumptiemunt zodat je kunt genieten van een kopje koffie of thee bij Bar Boele. Vergeet je Stadspas niet mee te nemen! Online kaartverkoop en reserveren is niet mogelijk bij deze actie.

Voorwaarden

Let op: deze Stadspas-actie is niet onbeperkt geldig. Op je Stadspas staat een coupon. Deze moet je aan de kassa van Rialto verzilveren om een geldig toegangsbewijs te ontvangen. Staat er geen geldige coupon (meer) op je Stadspas? Dan kunnen wij je geen toegangsbewijs geven.

Het is niet mogelijk om reeds aangeschafte tickets van deze actie te ruilen of te retourneren. Rialto geeft geen geld terug bij deze actie.

Let op: deze actie geldt alleen voor het reguliere programma van films korter dan 2,5 uur. Voor specials en lange films geldt deze actie dus niet.